GeoPLUS u digitalnom elaboratu

Digitalni elaborat pokucao je na vrata i GeoPLUS je otvorio! :) Sve što trebate za izradu digitalnog elaborata ili za predaju analognog ali po tehničkim specifikacijama naći će te ovdje! Ubrzajte si izradu i olakšajte poslovanje...

NOVO!

KONTROLA KVALITETE

Kontrola kvalitete je sada lakša i brža. Nije potrebno svaki puta uploadat *.dxf, dovoljno je kliknuti na kontrolu i pogreške će biti označene u crtežu. Kada se crtež izmjeni, potrebno ga je spremiti i ponoviti kontrolu kvalitete. Popis pogrešaka uvijek možete vidjeti pritiskom na 'Popis pogrešaka' u slučaju da ste nešto zaboravili ispraviti prije nove kontrole. Svi koji nisu dobili korisničke podatke za SDGE, mogu se jednostavno logirati sa korisničkim podacima
E-mail: demo@mojerp.hr
Lozinka demo123

Kontrola kvalitete
Popis pogresaka
NOVO!

GML 2 DXF

Kao što je svima poznato, ukoliko ste dobili korisničke podatke za pristup na OSS onda možete skinuti GML tj. *.ZIP datoteku pojedinog katastarskog dijela. Ukoliko nemate podatke za OSS od katastra možda dobijete GML ali pretežno je to u *.dxf obliku. Bilo kako bilo potrebno je napraviti konverziju kako bi se ispravili pogrešni blokovi i da možete nastaviti sa daljnjim radom.

Konverzija
Usporedba dxf pri konverziji
NOVO!

MOJERP aplikacija

Izrada poslova spajanjem na MOJERP aplikaciju direktno iz GEOPLUS-a onemogućit će bespotrebno klikanje i skakanje sa stranice na stranicu. Pristupom na stranicu MOJERP moguće je posao izraditi do zadnjeg detalja, a kroz GEOPLUS možete posložiti elaborate i nastaviti raditi elaborat bez spajanja na sdge, do određenog trenutka.

MOJERP logiranje
Izrada poslova
NOVO!

UPRAVLJANJE RAVNINAMA

Korisnici GEOPLUSa dobiju sve potrebno za izradu digitalnog elaborata, uključujući sve ravnine i blokove. Jednostavno je kontrolirati ravnine samo jednim klikom, što omogućava detaljan pregled, ali i olakšava ispis bilo za skicu izmjere, kopiju katastarskog plana ili snimljeno stanje.

Ravnine ZWCAD
Kontrola ravnina Geoplus
Ribbon ZWCAD

© 2023 Copyright GEOSOFT d.o.o. Sva prava pridržana.